Tag et lån

Tag et lån i dag!

Du sidder måske og bladrer i en rejsebrochure og drømmer dig til varmere himmelstrøg eller et møbelkatalog, hvor der er en skøn sofagruppe der lige vil passe ind i dit hjem. Du ved, at det kun kan blive ønsketænkning, for din økonomi tillader ikke den slags luksus. Men du har mulighed for at gøre drømmene til virkelighed – tag et lån. Du er næsten sikker på at du ikke vil kunne få et mindre banklån til forbrug, fordi du ikke har det rådighedsbeløb som banken ønsker du skal have. Men du har andre muligheder, hvor der ikke bliver set på din økonomi, for den er du selv herre over. Du kan søge et online lån.

Bank Norwegian
Leasy Minilån
Zaplo
Vivus SMS lån
Santander Privatlån
Santander Privatlån
Nordic Lån
SparXPres
Fokuslån
Kvikautomaten
Leasy
DER Privatlån Plus
Ferratum Kredit

Tag et lån online

På nettet er der mange muligheder for at finde lån. Der findes finansieringsselskaber der yder lån fra 500 kr. og helt op til 300.000 kr. Uanset hvilket beløb du vil låne eller hvor du søger om et lån, skal du ikke stille sikkerhed for pengene eller skaffe en kautionist eller oplyse hvad lånet skal bruges til. Disse lån er dog en del dyrere end banklån, hvilket bl.a. skyldes at finansieringsselskaberne løber en risiko ved kun at tro på at du kan og vil betale din gæld til dem, da de jo ikke har nogen pant i nogle af dine værdier.

Online lån er blevet utroligt populære de senere år, hvilket bl.a. skyldes finanskrisen, hvor rigtig mange fik afslag på banklån fordi situationen var noget ustabil, og banken var bange for at miste deres penge. Størsteparten der søger et online lån, få lånet bevilliget. Kravene der skal opfyldes er særdeles rimelige.

De mest almindelige krav der stilles til kunderne er, alder, fast indtægt, dansk statsborger og ingen registrering i Experian (tidl. RKI).

Tag et lån via SMS

Et specielt lån der i første omgang blev oprettet med henblik på de unge mennesker med netadgang på deres mobil. Meningen var at de skulle kunne få nogle hurtige penge på kontoen, selvom de var lang fra en computer. Lånet blev da også en succes men ikke kun blandt de unge. Den lidt ældre generation bruger også SMS lån hvis deres løn er forsinket. Disse lån er dog de dyreste der findes på markedet, og de har en meget kort betalingsfrist på 30 dage, enkelte tilbyder dog 45 dage.

Med et SMS lån kan man ikke låne store beløber, højst 6.000 kr. Alle der tilbyder et SMS lån, yder dog ikke det fulde beløb første gang man søger. Som regel kan man kun låne et par tusind, næste gang kan man så låne 1.000 kr. mere, og 1.000 kr. mere næste gang igen.

Nogle tilbyder dog helt nye kunder gratis lån på 4.000 kr. Det er dog lidt misvisende, for hvis du kun er 20 – 22 år. Kan du kun låne 2.000 kr. første gang. For at få lånet på 4.000 kr. gratis skal du være fyldt 23 år. Med et SMS lån kan man dog ikke komme en tur til varmere himmelstrøg eller få en ny sofagruppe, så er det et andet forbrugslån man skal kigge på.

Tag et lån og få opfyldt dine ønsker

De andre lån man kan få på nettet, er større forbrugslån fra 5.000 kr. Disse lån bliver ofte omtalt som kviklån, hvilket skyldes at der som regel kun går højst et par dage fra du har søgt om lån til du får pengene på kontoen.

De fleste finansieringsselskaber tilbyder lån på højst 50.000 – 75.000 kr. og en valgfri løbetid på 72 måneder. Dem der tilbyder lån på 300.000 kr. har en valgfri løbetid på 144 måneder.

Med disse lån er det sikkert at du kan få opfyldt din drømmerejse eller den nye sofagruppe. Husk blot på at det er nemt at få et online lån, lad dig derfor ikke friste til at låne mere end hvad du har behov for og råd til at afdrage. Inden du låner burde du stille dig selv disse spørgsmål: http://www.raadtilpenge.dk/da/Gode-raad/boligkob/sporgsmaal-foer-du-laaner.aspx

Tag et lån


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/laaninfo.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3509