SMS Lån

Hvem havde for bare 5 år siden forestillet sig at man i dag kunne låne penge ved hjælp af blot et par sms-beskeder? Formentlig de færreste, men alligevel har udviklingen betydet at SMS lån er blevet en realitet. Det har aldrig været nemmere eller hurtigere at låne penge, hvilket har medført at flere og flere danskere optager små og mellemstore lån. Vær opmærksom på at du også har mulighed for at få et GRATIS i op til 30 dage.

Sms lån er Danmark’s mest populære lån

Desværre er det de færreste, der har en idé om hvilke fordele og ulemper de siger ja tak til når de bekræfter et lån. Derfor har vi sat os for at belyse begrebet SMS lån, således du kan blive oplyst om såvel fordele som ulemper. Herudover vil der også være fokus på hvor du kan optage et lån, samt hvordan du lettest og hurtigst kommer i gang. Desuden vil vi til sidst kigge nærmere på dine muligheder, hvis du er 18 eller 21 år og gerne vil optage et lån.

Den helt store fordel ved et dette lån er naturligvis tilgængeligheden, der gør det muligt for alle med en Smartphone at optage et lån. Dette er særdeles nyttigt, hvis man står og mangler et mindre beløb sidst på måneden eller skal investere i en ny cykel, computer eller lignende. Ydermere skal du ikke opgive mange oplysninger om din økonomi eller lignende, hvorfor anonymitet også er iblandt fordelene.

Anonymitet forstås i denne sammenhæng således at du ikke skal stå ansigt til ansigt med en bankrådgiver, men i stedet kan klare det hele fra din mobiltelefon. Desuden behøves du ikke angive hvad pengene skal bruges til, eftersom du selv er herre over dette. Dette gør lån ekstra relevant for mange, da man ikke behøves at stå skoleret som man ellers har skulle i forbindelse med optagelse af lån før i tiden.

Herudover gør tilgængeligheden og de få oplysninger at hele processen forløber ekstremt hurtigt. Det tager som regel ikke institutterne mere end 10-15 minutter at behandle din låneansøgning, hvorefter du blot skal bekræfte enten via SMS eller e-mail. Herefter bliver det ønskede lånebeløb overført til din konto og du kan benytte pengene på hvad du står og mangler. Det tager typisk ikke mere end 24 timer fra du sender din ansøgning til du har pengene til rådighed.

Udbydere af SMS lån 5000

Som sagt har de fleste udbydere af SMS lån en øvre grænse på omkring 5000 kroner. Det afhænger i høj grad af udbyderen, hvilket vi vil kigge nærmere på nu.

Markedet er fyldt med låneinstitutter der tilbyder disse lån, eftersom mange har fundet ud af danskerne i stigende grad er interesseret i denne låntype. Det er dog ikke ensbetydende med at du har frit valg på alle hylder, idet du skal opfylde betingelserne det enkelte institut har sat. Langt de fleste har en aldersgrænse; nogle udbyder således kun lån til personer over 21 år, imens andre har en grænse på 25 år.

Der er som sagt enormt mange udbydere, som alle prøver at overbevise dig om at optage et lån hos dem. Mange af dem kender man efterhånden fra TV, hvor blandt andet Leasy og D.E.R har kørt store kampagner. Af andre udbydere, der for nogle er lidt mere ukendte, er blandt andet Vivus, Ferratum og Trustbuddy.

Bank Norwegian
Leasy Minilån
Zaplo
Vivus SMS lån
Santander Privatlån
Santander Privatlån
Nordic Lån
SparXPres
Fokuslån
Kvikautomaten
Leasy
DER Privatlån Plus
Ferratum Kredit

Ulemper ved SMS lån

Der er ikke specielt mange ulemper forbundet med dette lån. Den største ulempe er formentlig størrelsen på lånebeløbet, idet denne grænse ofte er på 4-5.000 kroner. Dermed kan det være problematisk for enkelte, at beløbet simpelthen ikke er stort nok og man derfor må søge forbrugslån eller andre muligheder.

Omvendt er de små beløb også en fordel, da det ikke er noget der vælter din økonomi. Derfor kan man roligt optage et lån, uden man skal frygte, at lånet kommer til at hænge en over hovedet resten af livet.

Endvidere er små beløb naturligvis tæt forbundet med en kort løbetid, hvilket betyder at lånet typisk skal indfries allerede 14 eller 30 dage efter det er optaget. Dette kan igen både være en fordel og en ulempe.

SMS lån når du er 18 år, hvor kan du finde det?

SMS LånMangler du penge til gymnasiefesten, nyt tøj eller en bærbar computer kan den nemmeste og bedste løsning sagtens være et lån. Selvom mange udbydere har en aldersgrænse på 20 eller 21 år, kan man i dag også optage små lån mange steder. Ligesom ved alle andre lån skal du dog være opmærksom, da det ofte er dyrere at låne når man er ung.

Nærstuder hvor meget du skal betale i rente i løbet af den periode dit lån løber, da den i nogle tilfælde kan være så høj, at lånet ikke kan betale sig. Som 18-årig skal man være opmærksom på, at ens økonomi ikke allerede løber ud på et sidespor, hvorfor du skal være særligt opmærksom.

Vær derfor altid sikker på, at du kan tilbagebetale lånet til den rette tid. Hvis du er overbevist om dette skader det ikke at optage et SMS lån, da det først bliver dyrt, hvis du misser betalingsfristen. Lav et regnskab over din økonomi for låneperioden, således du undgår ubehagelige overraskelser i løbet af perioden. Et budget at gå ud fra er essentielt, uanset om du er 18, 21 eller 30 år.

Lånemarkedet er blevet så stort i dag, at det kan være umådelig svært at finde en udbyder eller sågar bare hvad man skal låne. Det er dog vigtigt, at du holder hovedet koldt i disse situationer, da SMS lån 1000 kroner naturligvis er væsentligt billigere end et forbrugslån på 50.000 eller 100.000 kroner.

I vores låneoversigt ovenfor finder du flere forskellige udbydere af lån 1000 kr. heriblandt Vivus og TrustBuddy. I øjeblikket kører begge udbydere med fordelagtige kampagner, hvor du kan få et lån på helt op til 3000 kroner kvit og frit. Dette inkludere altså et lån på 1000 kroner, som er hvad vi vil kigge nærmere på herunder.

En af de helt store fordele ved et lån er, at du kan bruge pengene på lige hvad du vil. Det kan et bord til stuen, en ny dyne eller et indskud til ferien – hvad du skal bruge pengene til blandet hverken vi, eller låneinstitutterne for den sags skyld, os i.

Fleksibiliteten er altså helt i top, ligesom du også får økonomisk frihed. 1000 kroner lyder ikke af meget, men i mange tilfælde kan det alligevel være nok til at gøre forskellen. Desuden er lånet så lavt, at du hurtigt kan have det ude af verden igen – typisk allerede 30 dage efter du har optaget det!

Ulemperne opstår først, hvis du ikke formår at tilbagebetale til tiden. I så fald kan der løbe høje gebyrer på, hvilket pludselig gør et SMS lån 1000 kroner dyrt. Derfor er det vigtigt, at du har lagt et budget på forhånd, således du ved at du kan tilbagebetale når terminerne falder. Det er ikke nødvendigt at sammenligne ud fra ÅOP og lignende, da det udelukkende er interessant ved større lån.

Lån på 5000 kroner er den vel nok nemmeste måde at låne penge på i dag! Selve beløbet 5000 kroner er således tilgængeligt indenfor både lån og Kviklån, hvilket åbner alle døre for dig. Der er dog forskel på om du tager det som lån eller kviklån, hvorfor du ikke bare skal ansøge alle tænkelige lån. Research og planlægning er essentielt, hvis du vel og mærke søger et billigt lån, der kan betales tilbage uden at bøvle med vanvittige renter og gebyrer. Selvom eksperterne mener, at det er umuligt at finde kan det sagtens lade sig gøre online, hvor de mange låneinstitutter mange gange kan hamle op med bankerne – både prismæssigt og kvalitetsmæssigt. Det er dog forudsat at du tilbagebetaler til terminerne, da det ellers hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

Derfor kan du tage et SMS lån 18 år

Langt de fleste låneudbydere giver dig muligheden for at låne 5000 kr. ved blot at klikke et par gange på din mobil. Det vil altså sige, at du lynhurtigt kan låne ekstra penge, hvis du eksempelvis står og mangler en cykel, som du akut skal bruge i morgen. Ved at tage et SMS lån slipper du for rigtig mange bureaukratiske besværligheder. Skulle du låne penge af din bank, ville låneprocessen typisk være en lang og kedelig kamp. Med SMS lån slipper du for alt det unødvendige bøvl og sparer i den forbindelse en masse tid du kan bruge på fornøjelser i stedet.

Hvis du gør dig tanker om at ansøge om et SMS lån, skal du vide, at hele låneprocessen aldrig har været lettere og mere simpel at finde ud af. Det eneste du skal gøre er at hive din mobil frem fra bukselommen. Herefter sender du så en SMS til den låneudbyder du ønsker at låne penge fra (i SMS’en skriver du yderlgiere informationer såsom lånets størrelse, afdragstid, personlige kontaktoplysninger osv.). Når du har sendt denne SMS med dertilhørende informationer, så har du faktisk foretaget dig et SMS lån – hvor simpelt er det ikke lige?

Står du og mangler penge til en ny cykel eller har du bare behov for lidt ekstra ressourcer til den kommende måned, så kan du med lethed tage dig et SMS lån, når du har passeret de 18 år. SMS lån 18 år har aldrig været lettere at tage: Låneudbyder efter låneudbyder ser dagens lys på det danske marked, hvilket giver dig utallige muligheder for at tage et SMS lån, der lige præcis passer på dig og dit behov. Finanskrisen er efterhånden ved at slippe sit jerngreb fra den danske økonomi, og lånemarkedet er ved at udvikle sig til købers marked, hvilket er en klar fordel for dig.

SMS lån trods RKI, det er ingen hindring

Vi har været inde på aldersgrænsen, men der eksisterer ofte også et par andre betingelser du skal opfylde for, at kunne optage et billigt SMS lån. Den mest normale er, at du ikke må være registreret i RKI, da de færreste institutter er interesseret i personer der tidligere har været dårlige betalere.

En anden, knap så almindelig betingelse, er at du skal have en fast indkomst. Dette er dog kun hos et fåtal af institutter, ligesom beløbene hos disse som regel overskrider det føromtalte maksimum på 5000 kroner. I så fald skal du dog kunne dokumentere din indkomst, for eksempel ved hjælp af lønsedler. Det er dog meget sjældent nødvendigt hos landets udbydere af  lån på 500 kroner til 5000 kroner.


Et hurtigt lån uden sikkerhed behøves
ikke være svært at finde – tværtimod har du enormt mange muligheder i dag. Lånemarkedet er nærmest eksploderet i de seneste år, hvor flere og flere nye institutter har meldt sin ankomst. Derfor kan du sagtens finde et lån uden sikkerhed, uagtet din alder og indkomst.

Et lån er enormt nemt at optage, da alt du skal bruge er din telefon og en internetforbindelse. Herefter er du sådan set klar til at gøre din entré på lånemarkedet – søger du information om hvordan du helt præcist optager et lån? Herunder vil vi i stedet fokusere på markedet, som er propfyldt med udbydere. Muligheder er der som sagt nok af, hvilket er en fordel for dig som forbruger, da du kan vælge og vrage imellem institutterne.

Derfor kan det også godt betale sig, at foretage en smule research inden du går i gang. Er det et såkaldt Mikrolån du skal optage? Det kan du læse om i denne guide. Vi har også forfattet en stor guide til lån hos Vivus, som med stor sikkerhed kan hjælpe dig. Et lån uden sikkerhed betyder at du ikke skal stille hverken bil eller hus som pant, men derimod får masser af fleksibilitet og frihed. Du behøves ikke låne til noget specielt; det kan derimod være alt lige fra en ny cykel til en studiecomputer.

På markedet finder du blandt andet Vivus, som vi nævnte herover, og LånLet. Begge muligheder er gode, når det kommer til SMS lån uden sikkerhed. Der er dog enkelte forskelle, heriblandt at du hos Vivus maksimalt kan optage et lån på 6000 kroner, imens LånLet tillader væsentligt højere lånebeløb. Vi anbefaler desuden at du kun låner det du har brug for – at låne 1000 eller 2000 kroner mere bliver blot dyrere for dig på den lange bane.

Overhold dine terminer og du er sikker

Dette forhold kan ikke understreges nok, uagtet om du tager et lån 5000 kroner eller et kviklån på 10.000 kroner – Husk at tilbagebetal til tiden. Hvis du ikke formår dette løber lånet hurtigt af skinnerne, hvilket kan blive en særdeles dyr fornøjelse for dig. De online låneinstitutter er således helt fair omkring renter og gebyrer, så længe du viser dig som en pålidelig låntager. Hvis du først misbruger denne tro falder hammeren – og den falder ofte meget hårdt!

Et lån på 5000 kroner kræver derfor, at du på forhånd har lavet en økonomisk plan, således du ved hvad dine omkostninger bliver samt er sikker på at kunne tilbagebetale. Det tager længere tid for nogle end andre, men er et særdeles vigtigt punkt, hvorfor du ikke må springe over hvor gærdet er lavest.

Der skal desuden ikke vedlægges dokumentation eller stilles noget som sikkerhed ved SMS lån 5000, hvilket er endnu en stor fordel. Regnskabet er altså udelukkende for din egen skyld!


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/laaninfo.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3509