Sitemap

Forfattere:

Sider:

Indlæg:

Minilån er blevet ganske populært i Danmark de sidste par år. Flere og flere finansieringsselskaber tilbyder de populære lån, og det er primært den yngre målgruppe, der benytter disse..

Lånet er typisk fra nogle få hundrede kroner op til 5.000 kr. og som udgangspunkt, så skal lånet betales tilbage indenfor 30 dage eller sågar mindre. Der er nogle få udbydere, som tilbyder meget højere lån, men langt de fleste anvender lån til mindre beløb. Mange bruger disse lån som en form for kassekredit. En af de mest populære lån er helt klart LånLet. Det er også meget populært at tage et lån uden sikkerhed. (more…)

Står du og mangler penge sidst på måneden? Et internetlån kan spare dig for mange bekymringer, uagtet om det er et mindre eller større beløb.

Et internetlån er en hurtig, nem og ofte ganske billig måde at låne penge på; således er tiderne med dyre internetlån ovre, hvorfor man i dag kan optage et ligeså billigt lån online, som man kan i banken. Derfor er der ingen grund til at lade muligheden forpasse, hvis man vel og mærke har brug for penge nu og her. (more…)

DER Lån Penge, eller D:E:R som mange også benytter for synets skyld, er en kvalificeret låneudbyder. D:E:R er kendt for mange ting, heriblandt forhandler de nemlig også Tv, computere og anden elektronik, foruden naturligvis lån. Du har masser af mulighed for at optage et DER lån penge; faktisk får man et utrolig stort udbud af lånebeløb, hvilket gør (more…)

Står du og mangler 3000 kroner? Der kan være mange grunde til, at du har brug for et lån 3000 kr. Er det for eksempel sidst på måneden? Er du blevet præsenteret for et tilbud, du bare ikke kan sige nej til? Vi blander os ikke i hvorfor du mangler penge, men koncentrerer os i stedet om at hjælpe dig frem (more…)

Kan du ikke finde rundt i junglen af kviklån, SMS lån, mikrolån og hvad de mange online lån ellers hedder? I så fald er du havnet det rette sted, idet vi herunder vil guide dig sikkert frem til låne penge billigt på internettet. Det har aldrig været hurtigere, men de mange valgmuligheder gør alligevel processen besværlig – vi har dog (more…)

Er du træt af langsommelige lån i banken? Ved at optage dit næste lån på internettet kan du undgå mange af de sædvanlige problemer, da det går hurtigt og nemt. Der bliver ikke stillet spørgsmål til dit lånebeløb, hvorfor du har behov for det eller lignende. Tværtimod sørger instituttet udelukkende for at du får kontanter imellem hænderne, som du kan (more…)

Har du brug for et hurtigt lån 4000 kroner til et godt tilbud, en ny cykel eller andet forbrug? Så kan du heldigvis let optage det via vores side, hvor vi i vores store låneoversigt har mange specialister indenfor (more…)

Et mobillån, mikrolån eller SMS lån er den hurtigste vej til 2000 kroner. Derfor bør du inddrage denne låntype i overvejelserne, hvis du mangler penge nu og her. Lån 2000 kr er som sagt enormt nemt, hvorfor du som regel ikke skal (more…)

At optage et lån 10000 kr. er en rigtig god idé, da det giver dig mange friheder og samtidig kan tilbagebetales indenfor en overskuelig fremtid. Der er ikke noget værre end at være forgældet i årevis, derfor er et lån på 10000 kr optimalt! Dette har flere og flere danskere da også fået øjnene op for, hvorfor man typisk ser lån i (more…)

Står du og mangler kontanter sidst på måneden? Hvis ja, kan det være nødvendigt at tag et lån, som heldigvis er enormt nemt og tilgængeligt online. Her er der masser af (more…)

Står du og mangler penge? Orker du ikke igennem lange og besværlige samtaler med din bankrådgiver, som oven i købet ikke med sikkerhed ønsker at bevillige dig lånet? I så fald er der heldigvis masser af muligheder for at låne online, uden det nødvendigvis behøves at være dyrere end at låne i banken.

Online låneinstitutter er der nok af, så hvis du har bestemt dig for at låne penge, kan du meget vel starte din søgning her. Vi henviser til vores store låneoversigt nedenfor, hvor du får listet de største og mest populære udbydere herhjemme – dette er et godt sted at starte.

(more…)

Hvis der mangler mad på bordet sidst på måneden, kan du heldigvis let optage et lån 500 kroner, som forhåbentlig kan skaffe dig den fornødne luft i budgettet. Især studerende på SU kan have problemer sidst på måneden, hvor de offentlige ydelser ikke altid er nok. Derfor har mange lånselskaber specialiseret sig i lån 500 kr. som hurtigt og nemt kan optages via din computer eller SmartPhone. 500 kroner er naturligvis ikke mange penge, hvis man sammenligner med hvad der ellers bliver brugt af summer på mad, transport og tøj. Ikke desto mindre kan det mange gange redde dig, hvis du absolut ingen penge har. Desuden er det nemt at betale tilbage, hvilket betyder at du ikke skal døjes med renter og gebyrer i uendeligheder. Derfor er lån 500 kr. ofte den ideelle løsning! (more…)

Står du og mangler penge til indkøb af ny computer, cykel eller noget helt tredje? Hvis ja, er et rentefrit lån den ideelle mulighed for dig, eftersom du på denne måde slipper for de fordyrende renter. Ethvert lån bedømmes ud fra renterne, som kan gøre et lån til en dyr fornøjelse – derfor er et lån rentefrit den billigste løsning, hvis du alligevel skal bruge det på forbrug! Det er typisk i supermarkedskæder og elektronikbutikker at du kan optage rentefrie lån, som er en ekstra service disse tilbyde dig. Det er opbygget på den måde, at du låner pengene i selve butikken, hvorefter du kan bruge hele rådighedsbeløbet på forbrugsvarer i samme butik. (more…)

Velkendte låneinstitutter som Vivus og Ferratum, der er meget populære herhjemme, har faktisk deres hovedsæde i Sverige. Lån penge i udlandet er noget mange tyer til, i håb om at få en lavere rente og dermedet billigere lån. Det forholder sig ikke altid sådan, men læs med herunder og se hvordan du kan optage et lån i udlandet. Mange har bemærket den ekstremt lave rente i Schweiz, hvor man blandt andet ser mange rigmænd oprette anonyme bankkontis og penge lån. Indenfor lån er renten meget lav, som regel helt under 0,5 %. Derfor kan Schweiz være et rigtig godt land at oprette et lån i, om end risikoen naturligvis er tilsvarende høj. Hvis man er villig til at tage chancen og prøve lykken kan man dog ende med et meget billigt lån! (more…)

Et rentefri lån er en oplagt mulighed for dig, der står og mangler noget absolut nødvendigt, men ikke har den nødvendige kapital til selv at købe det. Mange butikker, varehuse og lignende tilbyder således rentefri lån, der gør at du kan købe mad, elektronik eller noget helt tredje, selvom det er sidst på måneden. Banker og låneinstitutter er straks noget sværere at skaffe et rentefrit lån i, da disse tjener deres penge via renter. Derfor er de naturligvis ikke interesserede i, at du får et gratis lån. Indimellem kan det dog alligevel godt lade sig gøre – læs med herunder og bliv meget klogere. (more…)

Kan man låne penge som 18-årig? Ja! Selvom du først lige er blevet myndig kan du sagtens optage et lån som 18-årig, uanset om du ønsker at optage det online eller i din bank. Du skal dog være opmærksom, eftersom det ofte er dyrere at lån penge 18 år end det ville være for en på 25 eller 30 år, hvilket selvfølgelig er på grund af din lave alder. Umuligt er det dog på ingen måde, hvorfor du naturligvis fortjener en mindre låneguide til dette. Vi har derfor samlet nogle gode råd herunder, således du er klædt på til at optage dit drømmelån. (more…)

Gør dine drømme til virkelighed med Lån Let, hvor du kan optage et lån på imellem 3.000 og 75.000 kroner. Det har aldrig været nemmere at låne til det du lige står og mangler end i dag, hvor markedet er spækket med udbydere såvel online som i fysisk form. Dette giver dig forrygende muligheder for hurtigt og smertefrit at komme igennem processen, der ellers normalt har været præget af forhindringer og langsommelige behandlinger. Med Lån Let tager det typisk ikke mere end et par dage fra du har sendt låneansøgningen til den er behandlet og godkendt. Det er en hurtig, anonym og sikker måde at låne penge på! (more…)

Står du og mangler penge, men er i tvivl om hvilken låntype du skal optage? I så fald bør du læse med her, hvor vi vil give dig et grundigt indblik i lån, der er en særdeles populær måde at låne penge på i disse år. Herunder vil du blive oplyst om såvel fordele som ulemper, således du ved hvornår det er en god idé at optage et lån.

Dette lån er kort sagt et hurtigt lån til forbrug, som kan optages af stort set alle danskere. Fremgangsmåden varierer en smule fra lån til lån, idet der både findes klassiske lån der optages på den velkendte måde, imens der også findes de såkaldte SMS-lån. Uanset hvordan du optager dit, er formålet dog det samme, nemlig at du kan låne et mindre beløb til det du lige står og mangler.

(more…)

Har du lige fået et godt tilbud, som du bare ikke kan sige nej til? Mangler du penge for at kunne indfri dette tilbud, så frygt ej. Du kan låne 1000 kr. nu på en nem og overskuelig måde og derved få adgang til det gode tilbud. Læs dette indlæg og bliv klogere på, hvordan du låner 1000 kr. nu. Tusindvis af danskere låner 1000 kr. hver dag. Det gør de bl.a. fordi de netop har modtaget et godt tilbud, som de bare ikke kan sige nej til. Det kan eksempelvis være, at de har fået et godt tilbud på et nyt TV, cykel, lampe osv. – men de mangler lige de sidste tusind kroner for at kunne betale for det. Lån 1000 kr. nu og køb det du altid har tænkt på at købe. (more…)

Et SMS lån på 5000 defineres som et mikrolån. Mikrolån er uhyre lette at optage og låneprocessen er ganske kort og smertefri. Faktisk kan du allerede i dag låne 5000 kr. blot ved at sende en SMS til din låneudbyder. Hvis du er lidt i tvivl om, hvad et SMS lån 5000 er, så anbefales det at læse dette indlæg. Dette indlæg vil nemlig indeholde alle de vigtigste oplysninger om SMS lån. (more…)

I rigtig mange tilfælde, hvor du står og skal bruge et mindre beløb her og nu, kan billige hurtig lån være at foretrække. Ved hurtige og billige lån er det ikke nødvendigt, at du skal stille nogen sikkerhed eller informere din lånegiver om en masse oplysninger – det hele går uhyre stærkt. Læs mere om hurtige lån i dette indlæg. (more…)

Mangler du penge til et nyt hus? Mangler du penge til en ny bil? Eller mangler du måske et par tusind kroner til en ny cykel? Hvad du skal låne er ligegyldigt, men hvor du skal låne pengene er ikke. Hvor kan man låne penge? Du finder svaret på spørgsmålet i dette indlæg. (more…)

I dag bliver vi danskere tæppebombet med reklamer, hvor vi gang på gang får at vide, at det er muligt at låne penge hurtigt – det er næsten for godt til at være sandt. Men reklamerne har faktisk ret. I dag er det muligt at låne penge til en ny cykel, bil eller måske en sommerferie på ingen tid og i mange tilfælde ingen sikkerhed, der skal stilles. (more…)


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/laaninfo.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3509