Quicklån

Står du og mangler penge, men er i tvivl om hvilken låntype du skal optage? I så fald bør du læse med her, hvor vi vil give dig et grundigt indblik i lån, der er en særdeles populær måde at låne penge på i disse år. Herunder vil du blive oplyst om såvel fordele som ulemper, således du ved hvornår det er en god idé at optage et lån.

Dette lån er kort sagt et hurtigt lån til forbrug, som kan optages af stort set alle danskere. Fremgangsmåden varierer en smule fra lån til lån, idet der både findes klassiske lån der optages på den velkendte måde, imens der også findes de såkaldte SMS-lån. Uanset hvordan du optager dit, er formålet dog det samme, nemlig at du kan låne et mindre beløb til det du lige står og mangler.

Lånet kom for alvor til Danmark for nogle år siden. Lånet har været populært i for eksempel Storbritannien gennem mange år, men nu har danskernes også taget de populære quicklån til sig. Det er ganske enkelt en lånetype, hvor lånebeløbet ofte er forholdsvis lavt og låneperioden er ganske kort. Det er som udgangspunkt online baseret, og derfor skal ansøgningen foregå online. Det er nemt og hurtigt, og en af fordelene er uden tvivl, at ansøgeren får svar på lån ansøgningen indenfor ganske kort tid, ofte mindre end 1 time. Hvis ansøgningen bliver godkendt, så kan pengene udbetales straks efter, og pengene indbetales direkte på låntagers bankkonto.

Det er især populært hos den yngre generation, og det er naturligvis ikke tilfældigt at hele processen foregår online. Det passer målgruppen perfekt, og mange yngre mennesker har ikke mulighed for at få en kassekredit eller et mindre banklån, og derfor er dette perfekt til målgruppen.

Når du har besluttet dig for at optage et sådan et, så skal du naturligvis betale det beløb du låner tilbage. Låneperioden for lånet er ofte ganske kort, men i selve låneperioden tilskrives der renter. Rentesatsen afgør altså hvor meget du skal betale tilbage, udover det beløb du lånte af udbyderen.

Lånet er kendt for at have nogle forholdsvis høje rentesatser, men det kan virke mere voldsomt end det reelt er. Da låneperioden er kort, så er det trods alt begrænset hvad der kan nå at blive tilskrevet af renter. Du bør også undersøge om udbyderen af quicklån har en række gebyrer forbundet med at optage lånet. Er der et gebyr for betaling, administration eller lignende. Al denne information vil du kunne finde på hjemmesiden hos alle udbydere, og hvis du er i tvivl, så bør du kontakte deres kundeservice, således du undgår ubehagelige overraskelser undervejs.

Hvorfor vælge et quicklån?

Lånet er perfekt til dig hvis du har brug for lidt ekstra penge i en kort periode. Du har måske været hos tandlægen, computeren er gået i stykker eller der er kommet andre uforudsete regninger, som skal betales her og nu.

Mange vælger også dette fremfor lån i banken. Det gør de fordi de på den måde slipper for at skulle kontakte bankrådgiveren, som jo ganske givet vil spørge hvad pengene skal bruges til. Det finder rigtig mange ubehageligt, og derfor vælger de onlinelån, selvom de faktisk vil kunne få et billigere lån i banken. Samtidig har mange unge mennesker svært ved at få en kassekredit eller et banklån, det kan være studerende eller nyuddannede, og derfor vælger de ofte lån, hvis de har behov for lidt ekstra kapital i en kortere periode. Den yngre generation er den største målgruppe hos udbyderne, og markedet er samtidig i markant vækst, hvorfor vi ser flere og flere udbydere af de populære hurtige lån.


Bank Norwegian
Leasy Minilån
Zaplo
Vivus SMS lån
Santander Privatlån
Santander Privatlån
Nordic Lån
SparXPres
Fokuslån
Kvikautomaten
Leasy
DER Privatlån Plus
Ferratum Kredit

 

Optag et quicklån i dag, bare følg tabellen ovenover »

quicklån i DanmarkNår du har bestemt dig for, at optage et lån er det heldigvis ganske let at komme i gang. De fleste udbydere af denne låntype har således online-formularer liggende på deres hjemmeside, hvor du blot skal indtaste nogle generelle oplysninger om dig selv. Typisk er det ikke mere end navn, adresse og alder der skal udfyldes, hvilket må siges at være enormt nemt og lige til.

Når formularen først er udfyldt og sendt til behandling, tager det ikke låneudbyderen mange minutter at behandle og acceptere din forespørgsel. I langt de fleste tilfælde er dit ønskede lånebeløb allerede tilgængeligt på din konto dagen efter.

Selvom det er utrolig let at optage et lån, skal du være opmærksom på de mange faldgruber. Det er selvfølgelig behageligt at kunne låne penge til ferien, opvaskemaskinen eller noget helt tredje, men det kan også blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke undersøger udbyderne grundigt efter i sømmene. ÅOP er det vigtigste nøgletal i denne sammenhæng, da det skitserer dine årlige omkostninger i procent. Find udbyderen med den billigste ÅOP og du har sikret dig det billigste lån – kort sagt!

Skrevet d. Af Jonas Donbæk Nyheder

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/laaninfo.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3509