Privatlån

Her finder du lån til private

Inden du optager et privatlån, er der nogle ting, du skal gøre dig klart. Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger efter formål og løbetid. Dine muligheder for at optage et lån er nemlig mange, og det er derfor vigtigt, at du finder frem til netop det lån, der er ideelt for dig og din situation. Alt afhængig af formålet samt lånets størrelse skal andre faktorer nemlig tilpasses.

Selvom dette lån ikke behøver at være dyrt, er det alligevel ikke noget, du bare skal gøre uden at undersøge forudsætninger nøje. Det er nemlig meget forskelligt fra person til person, hvilke behov og grunde der lægger til grund for at optage et lån.

Du kan i øjeblikket optage lån med meget lave renter set i forhold til de tidligere år. Det betyder, at du har gode muligheder for at få det, du ønsker. Dog skal du være meget opmærksom på, at den lave rente altså naturligt hænger sammen med, om du har en god økonomi samt om du får en positiv kreditvurdering. Jo bedre din økonomi er – jo større chancer har du altså for at tegne et lån, der kan afvikles med en meget lav og fornuftig rente. Omvendt kan det blive en dyr affære, hvis dette ikke er tilfældigt. Står du i den situation, skal du nok overveje omstændighederne og konsekvenserne nøje, inden du går videre i processen.

Privatlån rente

Som nævnt ovenfor vil renten altså afhænge af en vurdering af din økonomiske situation, hvorved en god økonomi kan sikre dig en fornuftig rente. Når du skal vurderes i forbindelse med dit lån, opstiller låneinstituttet en risikoprofil af dig og din situation. Det er altså ud fra udførelsen af denne risikoprofil, at renten vil blive fastsat.

Får du tilbudt en meget høj rente, bør du altså overveje, om du overhovedet skal låne penge, da det kan koste dig mange kroner i det lange løb. Dette sker ved, at låneinstituttet kategoriserer dig med en høj risikoprofil. Bliver dette aktuelt, og vil du alligevel låne penge, så tag en snak med din rådgiver, før du går videre. Det er det, de er der for. Også selvom du mener, at du er den, der bedst vil kunne tage beslutninger angående din økonomiske situation.

Som sagt ovenover er det altid godt at få andres vurdering, især hvis du er blevet tilbudt et lån med en urimelig høj rente. Hvis du søger et lån når du er 18 år er det også meget vigtigt at tage bankrådgiveren med indover, da de er professionelle og derfor hurtigt kan gennemskue hvad der bedst for din økonomi. Når du låner penge, skal du overveje om det er vigtigt nu og her eller om du i stedet skulle arbejde et par måneder mere og få råd ad denne vej. Det er ikke økonomisk ansvarligt at optage et lån du ikke har råd til, samtidig med at manglende betalinger hurtigt gør dit lån endnu dyrere og bringer hele din økonomi i uføre.

Privat Lån er meget populære i dag, da man kan låne til stort set alt uden at skulle stille noget som sikkerhed. Lån uden sikkerhed er nemlig meget udbredt, hvilket betyder du ikke behøves frygte for dit hus eller din bil. Omvendt kan det have den helt forkerte effekt ved enkelte udbydere, hvor renten og stiftelsesomkostningerne er sat helt i vejret. Her er det vigtigt du tjekker ÅOP, som uden tvivl er det vigtigste nøgletal når du skal sammenligne priser på forskellige lån. Ved at sammenligne ÅOP finder du billige lån, som passer til dig og dine behov.


Bank Norwegian
Leasy Minilån
Zaplo
Vivus SMS lån
Santander Privatlån
Santander Privatlån
Nordic Lån
SparXPres
Fokuslån
Kvikautomaten
Leasy
DER Privatlån Plus
Ferratum Kredit

Privatlån til unge under 25?

Det kan være svært og uoverskueligt at finde billige lån under 20 år, da mange banker og realkreditinstitutter forlanger en minimumsalder på 25 eller derover. Der findes dog også mange lån til unge under 25 år, hvorfor det bestemt blot er med at starte din søgning, hvis du er indenfor denne aldersgruppe. Vi har samlet flere forskellige online muligheder her på siden, således du kan komme hurtigt fra land allerede i dag. Som med alle andre lån er ÅOP det vigtigste nøgletal, eftersom du med dette kan se dine omkostninger sort på hvidt. Det er noget nemmere at kalkulere med end så mange andre såsom rente eller stiftelsesomkostninger.

Privatlån har den fordel, at hvad du låner til ikke bekymrer realkreditinstitutterne. Det vil sige du ikke bliver bedømt på din investering, men derimod din generelle økonomiske situation og i visse tilfælde altså også din alder. Processen foregår som regel meget hurtig, hvilket betyder du allerede 24 timer efter din ansøgning formentlig modtager et svar. Herefter går der heller ikke længe før pengene er til rådighed på din konto, mange gange helt ned til 15 minutter efter din bekræftelse.

Et andet ofte stillet spørgsmål er, om man kan optage et lån trods RKI. Det er et rigtig godt spørgsmål, da mange naturligvis helst undgår at låne penge til dårlige betalere. Der kan være mange grunde til du er havnet i RKI, men det betyder ofte at du på et tidligere tidspunkt har haft problemer med at betale til tiden. Enkelte banker og realkreditinstitutter accepterer dog RKI registrering, selvom lånet formentlig bliver noget dyrere. Vi anbefaler, at du indfrier dine tidligere lån før du optager nye, da din økonomi ellers kan havne i et voldsomt uvejr. Er det absolut nødvendigt at optage lånet nu og her, kan du dog som sagt finde enkelte realkreditinstitutter der vil acceptere dig alligevel. GE Money Bank DK som nu hører under Santander har reklameret en hel del med deres Privatlån Plus.

Det er altid en god idé at få andres vurdering.


Privatlån


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/laaninfo.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3509