Minilån

Minilån er blevet ganske populært i Danmark de sidste par år. Flere og flere finansieringsselskaber tilbyder de populære lån, og det er primært den yngre målgruppe, der benytter disse..

Lånet er typisk fra nogle få hundrede kroner op til 5.000 kr. og som udgangspunkt, så skal lånet betales tilbage indenfor 30 dage eller sågar mindre. Der er nogle få udbydere, som tilbyder meget højere lån, men langt de fleste anvender lån til mindre beløb. Mange bruger disse lån som en form for kassekredit. En af de mest populære lån er helt klart LånLet. Det er også meget populært at tage et lån uden sikkerhed.

Find de bedste minilån

Det kan være den studerende, som ikke har mulighed for at få en kassekredit, og som skal bruge lidt ekstra penge sidst på måneden, eller hvis der kommer en uventet regning der skal betales. Her er dette lån oplagt, og samtidig slipper vedkommende for at skulle forklare problemet overfor banken. Lånet kan du ansøge om online, og ofte har ansøgeren svar på ansøgningen efter ganske kort tid, ofte mindre end 15 minutter. Det er nemt og naturligvis en af årsagerne til at dette er blevet så populært. 

Når du ansøger om dette lån, så er rentesatsen en del af processen. Det er rentesatsen, der afgør, hvor meget du skal betale tilbage udover det beløb, du ønsker at låne. Minilån eller Mikrolån som det også kaldes, har en forholdsvis høje rentesats, men det er vigtigt at pointere, at det som udgangspunkt er meget korte lån, altså skal de betales tilbage indenfor en meget kort periode. Derfor er de høje rentesatser ikke så voldsomme, som mange ellers mener.

Inden du beslutter dig for hvilken udbyder du vil ansøge hos, så kan du med fordel tjekke rentesatsen hos de forskellige udbydere. Du vil givetvis opleve, at der ikke er den store forskel på rentesatsen hos de forskellige udbydere, det er stort set som hos bankerne, der kan være en lille forskel, men langt hen ad vejen, så ligger rentesatserne utrolig tæt på hinanden. Ned den meget korte låneperiode i forbindelse med minilån, så har det ikke den store betydning for dig, hvis du vælger en udbyder med en anelse højere rentesats end de øvrige.


Bank Norwegian
Leasy Minilån
Zaplo
Vivus SMS lån
Santander Privatlån
Santander Privatlån
Nordic Lån
SparXPres
Fokuslån
Kvikautomaten
Leasy
DER Privatlån Plus
Ferratum Kredit

Kan du få et minilån hvis du står i RKI?

Lån i denne størrelsesorden er det klart mest realistiske, hvis du er registreret i RKI og har brug for et lån. Banker og låneinstitutter, der som regel opererer med noget højere lånebeløb, vil formentlig afvise dig i 99 ud af 100 tilfælde.

Vi vil som sådan ikke anbefale dig at ansøge om lån hvis du står i RKI. Lån kun de penge du har mulighed for at betale tilbage.

Et lån kræver ikke dokumentation eller at du stiller noget som sikkerhed, hvilket netop gør det muligt for dig at blive godkendt. Dette lån er typisk ikke den billigste måde at låne penge på, men hvis du gider at ofre lidt tid på research og planlægning kan det faktisk lade sig gøre, at finde et ganske billigt lån.

Hvis du beslutter dig for, at tage et lån trods RKI bør du som minimum sætte et par timer af til research. Her skal du gå de forskellige udbydere igennem fra ende til anden – der er ofte stor forskel på deres gebyrer og renter. Et minilån gælder som regel et meget lille lånebeløb, hvilket gør at man som regel kan få det hurtigt ud af verden igen. Dette er en klar fordel for dig!

MinilånVi anbefaler som udgangspunkt, at du kommer ud af RKI før du optager nye lån. Vi er dog klar over der kan opstå situationer, hvor et lån er den eneste mulighed. Derfor kan det naturligvis også lade sig gøre, om end det nok ikke er i banken du får lov. Forsøg dig med de gode selskaber der tilbyder lån trods RKI – dette er den eneste og bedste måde du kan få adgang til lånemarkedet på. Hvis du er registreret i RKI bør du altså kun optage et lån, hvis der ikke er andre muligheder.

En af årsagerne til at dette er blevet så populært, er naturligvis at pengene udbetales med det samme straks lånet er blevet godkendt. Der er med andre ord tale om en ganske hurtig proces. Først skal du finde den udbyder, som du vil ansøge hos. Herefter ansøger du om online via udbyderens hjemmeside.

Efter ganske kort tid, typisk indenfor mindre end 1 time, så vil du modtage svar fra udbyderen. Hvis du får ja til din ansøgning, så kan der være tilfælde hvor de beder om yderligere dokumentation inden de kan udbetale dit lån, men som udgangspunkt så kan du få pengene med det samme efter at ansøgningen er blevet godkendt, og du vælger at benytte deres tilbud. Pengene fra minilånet bliver sat ind på din bankkonto, og du slippe altså for at skulle i banken med en check eller lignende, og nu kan du begynde at bruge pengene.


Skrevet d. Af Jonas Donbæk Nyheder

Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/laaninfo.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3509