Hurtig Lån

Et hurtig lån kan være utroligt nyttigt i situationer, hvor du pludselig står og skal bruge penge hurtig. Det kan eksempelvis være ved uforudsete udgifter, der pludselig truer med at ødelægge din økonomiske situation. I disse situationer er et lån klart den bedste løsning til dig, der skal bruge pengene med det samme.

Ved langt de fleste lån er der nogle længerevarende procedurer, der skal udføres samt oplysninger, der skal indsamles, før det overhovedet bliver aktuelt at tale om lånets størrelse og forløbstid. Derudover skal du også kunne stille en garanti for, at pengene kommer tilbage til tiden. Det betyder, at du enten vil skulle pantsætte dit hus eller få en ven til at kautionere for dig. Ved et hurtig lån springes en del af disse længerevarende processor over, så du hurtigt kan låne og få udbetalt penge. Er du mere til små sms lån, så er der nogle i oversigten som tilbyder dette.

Er et hurtig lån online en god løsning?

I nogle situationer er et hurtiglån altså langt den bedste løsning. Det indebærer typisk en hurtig gennemgang samt et lille kontant beløb til udbetaling. Det er altså ikke nødvendigt, at du stiller sikkerhed eller indsamler en masse oplysninger, før du får mulighed for at tegne et sådan lån.

Et hurtiglån afvikles altså i løbet af en kort periode som tilfældet er med et sms lån eller et kviklån der normalt løber i længere tid. Når perioden afsluttes, skal du blot betale en procentdel af lånet tilbage med det samme. En sådan periode vil typisk vare mellem syv dage til en måned, men det kan samtidig variere en del mellem de forskellige lån og sager.

Selv om det umiddelbart lyder som en nem proces, hvor der ikke er styr på sagerne, er det altså langt fra tilfældet. Som ved alle andre hurtiglån skal du naturligvis udfylde en række krav for at kunne aktivere denne type lån. De forskellige finansieringsinstitutter og låneudbydere kan have forskellige krav til, hvornår du vil kunne optage denne form for lån. Hvad der dog ofte er gældende for dem alle, er at du skal være i 20’erne, og at du ikke må have nogen form for udestående gæld hos andre.

Alt efter hvilket institut eller hvilken udbyder du vil låne pengene af, skal du altså være opmærksom på kravene, så du ikke spilder din tid. Dette kan dog hurtigt undersøges ved at kontakte de forskellige selskaber, og du vil derfor hurtigt kunne stå med pengene i hånden, hvis du opfylder kravene. Således vil du kunne betale de uforudsete udgifter, uden at din økonomi styrter sammen.

Bank Norwegian
Leasy Minilån
Zaplo
Vivus SMS lån
Santander Privatlån
Santander Privatlån
Nordic Lån
SparXPres
Fokuslån
Kvikautomaten
Leasy
DER Privatlån Plus
Ferratum Kredit

Gennemgang af de hurtige lån uden sikkerhed

I og med at de online udbydere har valgt at fokuserer på en kort gennemgang og det at have høje godkendelsesrater, så er hele konceptet opbygget omkring denne type af lån. Et lån uden sikkerhed, giver dig en frihed til indenfor ganske få dage at få pengene på din konto, hvorved du ikke skal gå længe i uvished.

At uvisheden er så godt som fjernet, kan man også se ved at mange af udbyderne har valgt at sætte deres godkendelsestid ned til under 15 minutter i visse tilfælde. Når gennemgangen af det hurtige lån uden sikkerhed du har anmodet om er færdig, vil du modtage en e-mail indenfor ganske få minutter og derved have vished omkring hvorvidt du skal ansøge flere steder eller nu er færdig i jagten på pengene.

Står du i en situation hvor du har et kritisk behov for pengene, så kan det være en mulighed at lave flere ansøgninger for derved at have en større chance for at blive accepteret. Ofte kan det dog ikke betale sig, da du har svar indenfor så kort tid som tilfældet er. Desto højere et beløb du er på jagt efter, desto svære vil det også være at blive accepteret hos udbyderen – derfor skal du altid kun ansøge om det du egentlig har et reelt behov for.

Det er blevet nemt at låne, det er således at man derfor har en lang række muligheder for at få godkendt sit lån når først man er blevet myndig. Hvis du er 18 år og leder efter et lån, så kan du med fordel se nærmere på de lån som er på under 50.000,- hvor godkendelsesraten ofte er væsentligt højere end ved de store lån.

Det at få penge hurtigt kan indimellem være en nødvendighed, og hvis man har styr på sin økonomi behøver det ikke være et nederlag at skulle skaffe sin finansiering via online kanaler. Et godt eksempel på de ændringer som er begyndt at forekomme i markedet, er således GE Money Bank, hvor man kan få nogle af disse forbrugslån for ganske lave renter – husk altid at regne ud hvad du præcist skal afdrage med og vær sikker på at din økonomi kan bære det, hvis du først har sikret dig dette, så har du også elimineret den potentielle risiko der kan ligge i at optage et hurtiglån på nettet. Hvis du er i tvivl om hvor du får det billigste online lån, så kig i vores tabel. Der finder du den billigste metode.

Få et hurtig lån trods RKI

Det kan aldrig anbefales at optage et lån hvis du står i RKI. Grunden til at man i første omgang er blevet optaget i RKI skal findes i at man ikke har kunne indfrie de krav der har været hos selskaber hvor man tidligere har fået stillet en kredit til rådighed. Før man er ude af RKI igen, så kan det således være en meget farlig vej at begive sig ned af, hvis man vælger at optage hurtige lån trods RKI.

Har du gjort dig overvejelser om hvad et af disse lån vil betyde for dig? Hvis du ikke har 100% styr på hvad du kan betale hver måned, og du med garanti har dækket dig ind overfor alle tænkelige udgifter der måtte komme på et senere tidspunkt, så er det således ikke anbefalelsesværdigt at kigge mod denne låntype. Det kan være umuligt at optage et hurtig lån trods RKI i banken, men hvis du er nået til det punkt, så er det altså vigtigt du overvejer at få styr på økonomien fremfor at grave et dybere hul for dig selv.

Har du interesse i gældsrådgivning så kan du se nærmere om hvad vi skriver herom ved at følge det foregående link – det kan muligvis være din vej ud af gælden. Vi vil som udgangspunkt ikke anbefale et hurtig lån med RKI.


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /var/www/laaninfo.dk/public_html/wp-includes/functions.php on line 3509